99435_Innofactor_Flags

Innofactor on nimittänyt Anna-Maria Palmroosin konsernin lakiasiainjohtajaksi 20.3.2017 alkaen.

Anna-Maria Palmroos siirtyy Innofactoriin Senior Legal Counselin tehtävästä Siemens Osakeyhtiöstä. Aiempaa työkokemusta hänellä on muun muassa asianajajana Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:stä. Palmroos on koulutukseltaan varatuomari ja valmistunut Helsingin yliopistosta. Palmroos on syntynyt vuonna 1973.

”Saimme lakiasiainjohtajan tehtävään runsaasti erinomaisia hakemuksia. Olen erittäin ilahtunut, että saimme Anna-Maria Palmroosin lakiasiainjohtajaksemme tukemaan pohjoismaista toimintaamme. Anna-Marian vahva kokemus ja osaaminen auttavat Innofactoria saavuttamaan tavoitteitamme”, kommentoi toimitusjohtaja Sami Ensio.

”Odotan innolla mielenkiintoisia haasteita dynaamisessa ja kasvavassa IT-firmassa”, toteaa Anna-Maria Palmroos.