Tasavallan presidentti on perjantaina 18.11.2016 nimittänyt hovioikeudenneuvos Kirsti Uusitalon ja käräjätuomari Lena Engstrandin korkeimman oikeuden (KKO) jäsenen virkoihin 1.1.2017 alkaen.

Kirsti Uusitalo (s. 1963) on toiminut Helsingin hovioikeuden hovioikeudenneuvoksena marraskuusta 2010, josta osaston johtajana noin kahden vuoden ajan. Sitä ennen hän on toiminut esittelijänä Helsingin hovioikeudessa ja KKO:ssa sekä pitkään myös pankkilakimiehenä. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen lisensiaatti.

Lena Engstrand (s. 1967) on hoitanut käräjätuomarin virkaa Pohjanmaan käräjäoikeudessa Vaasassa kesäkuusta 2011 alkaen, viimeisimmät kaksi vuotta osaston johtajana hänkin. Pitkän tuomioistuinuransa aikana hän on toiminut muun muassa Vaasan ja Turun hovioikeuksissa sekä silloisessa Länsi-Suomen vesioikeudessa. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti.

Uusitalo ja Engstrand tulevat virkoihin, jotka vapautuvat vuoden alusta eläkkeelle jääviltä oikeusneuvoksilta Liisa Mansikkamäeltä ja Pertti Välimäeltä.